• Lorem ipsum

Target blu eye

Target blu eye Motor versie waterdicht.

€1.300,00
De waterdichte versie van de target blu eye vóór op motoren en scooters. Deze prijs is inclusief de montage. Lees meer
Target blu eye
Target blu eye motor versie
De waterdichte versie van de target blu eye vóór op motoren en scooters. Deze prijs is inclusief de montage.
€1.300,00
Target blu eye

De bekende Target Blu Eye, ook wel politie verklikker genoemd, is nu in een speciale motorrijders uitvoering te krijgen.

Target Blu Eye is een uniek en wereldwijd gepatenteerd verkeersveiligheidssysteem dat je tijdig waarschuwt voor naderende hulpdiensten (bijvoorbeeld een politieauto). Ook als de hulpdienst geen zwaailicht en sirene voert.

De Target Blu Eye Motor heeft een waterdicht display met een extra fel wit led light om je te waarschuwen. Het audio signaal is uitgeschakeld.

Ook is de Motor 112 verklikker voorzien van een speciaal voor motoren geschikte dipool antenne gemaakt voor c2000 frequenties.

Ben jij ook wel eens aan de kant gezet door politie omdat je die vervelende linksrijder na een tijd toch maar eens rechts voorbij gaat omdat er een kilometer ruimte is op rechts?

Je kijkt in je spiegels ziet niets bijzonders en hup, Mooi strak voorbij. En even later een brave huisvader auto met “stop politie” die jij niet gezien had, maar zij jou wel.

Afrekenen. Terwijl die links rijder lekker door tuft en jou uitlacht.

Dat zal je met de Target Blu eye niet meer gebeuren. Dan weet je dat er grote kans is dat het hard afgestraft gaat worden.

Natuurlijk is de prijs van deze oplossing hoog. Maar bedenk je eens in hoeveel situaties jij compleet van je gas afgaat omdat er op dat overzichtelijke rechte stuk maar 60 gereden mag worden en een ander voertuig je volgt. 

Zou dat politie zijn? Met de Target Blu Eye op je motor weet je het gewoon.

Of je zit op een weg met een doorgetrokken streep achter een sukkelende oma. Je bent er snel voorbij op je motor, de verleiding is dan ook groot. Maar wie ziten in die auto achter je?

Zo zijn er enorm veel voorbeelden te noemen waar je als motorrijder je niet als een gevaarlijke bestuurder gedraagt, maar acties gewoon niet mogen. Daarom rijden al veel relaxte motorrijders met een Target Blu Eye. 

En daarvoor,is dit motor display ontwikkeld!

Legaal in heel Europa

Motor rijders die in heel Europa rijden hoeven niet bang te zijn voor problemen.

Alleen Frankrijk en Zwitserland gebruiken de Tetra digitale communicatie (nog) niet